СЕО продуктивност у КУОНДОС-у

Unlocking the Potential of Data at Australia Data Forum
Post Reply
aysha565

СЕО продуктивност у КУОНДОС-у

Post by aysha565 »

Мој колега Емилио Гарсија ме је предложио 9. марта да поделим своје искуство на КУОНДОС догађају за СЕО консултанте 2021 (који је одржан између 25. и 26. марта). Обрађене су многе теме и то на високом нивоу.

Биле су то презентације које су веома оријентисане на практичну примену коју сам – у мом случају – више волео да се фокусирам на побољшање листа бројева мобилних телефона СЕО продуктивности.
Било ми је занимљиво да видим како је још један колега попут Рафе Соспедре , који се такође дуго бори са претраживачима, такође фокусирао свој говор на управљање пословањем, а не на саму СЕО технику. Мислим да би било интересантно видети зашто ова коинциденција.

Да ли желите да знате како могу да вам помогнем око оптимизације вашег пројекта?
Радимо на оптимизацији и побољшању видљивости вашег пословања по високој цени СЕО-а.

Image

Затражите понуду за СЕО

Као што сам радио у својим последњим презентацијама, више се фокусирам на размену искустава о управљању пројектима и побољшању продуктивности.
У овом КУОНДОС догађају желео сам да поделим алате и секвенце за оптимизацију времена процеса ради побољшања продуктивности.

Свет се мења, мења се веома брзо. Велики више неће победити мале, већ ће брзи победити споре. Руперт Мардок хттпс://т.цо/9х4лХкКМек

— Јосе Б. Морено (@јбморено) 30. март 2021
Нека размишљања која сам поделио у КУОНДОС-у за консултанте за СЕО 2021
Постоје два основна начина да практикујемо нашу професију: као слободни СЕО или као агенција . Сваки од њих има своје предности и мане и омогућава нам да дођемо до различитих типова клијената, у складу са њиховим потребама.

У Европи 21% слободњака су Шпанци (од 2009. до ове године број радника у овом модалитету је повећан за 40%); Од тога, још 21% је посвећено комуникацији и маркетингу.
Али слободњак, по дефиницији, ради сам и мора да се бави другим пословима који нису нужно технички (администрација, продаја, итд.). То значи да морате да умножите или оптимизујете своје процесе да бисте уштедели више времена побољшањем процеса и избегавањем грешака помоћу аутоматизације, на пример.

Бити плаћени за оно што волимо је сјајно, али такође морамо да се фокусирамо на своје приходе, трошкове, бенефиције или продуктивност јер је то наш начин живота и егзистенције.

Структура мог говора о „СЕО продуктивности“ на КУОНДОС 2021 догађају за СЕО консултанте
Продуктивност : дигитални слободни рад у Шпанији, „пиџама клуб“, организација и контрола, АПИ-ји и база података
Приоритет и контрола пројекта : контрола пројекта, предвиђање, алати и приоритизација
Где да аутоматизујемо : кључне речи и УРЛ адресе за које се појављујемо, основне грешке при пописивању, праћење конкуренције, истраживање кључних речи
Анекс : корисни ресурси.
Post Reply