Müşterileriniz Neden Çok Kanallı Bir Deneyim İstiyor? 14 Ocak 2022 Çok kanallı deneyim Hepimiz mükemmel bir müşteri deneyimi sağlamanın iş başarısı için hayati önem taşıdığını biliyoruz. Müşteriler, şirketinizle etkileşimlerinin akışkan ve tekil olmasını bekler, buna çok kanallı deneyim denir. HubSpot, çok kanallı kavramını, bir şirketin müşterilerine veya potansiyel müşterilerine tüm kanallar, platformlar ve cihazlar üzerinden ürünlerine, tekliflerine ve destek hizmetlerine erişim sağladığı bir müşteri edinme ve kullanıcı etkileşimi yaklaşımı olarak tanımlıyor .
Omnichannel, müşterilerinizin bulunduğu her yerde bulunmakla başlar; böylece sizinle kolay bir şekilde etkileşime girmekte sorun yaşamazlar. Çok Kanallı Deneyim Müşterileriniz Telefonla Pazarlama Verileri İçin Neden Önemlidir? Çok kanallı bir stratejinin amacı, müşterilere tüm kanallarda kesintisiz etkileşimler sunmaktır; böylece, markanızla etkileşime girdiklerinde, nereden ve nasıl ulaşırlarsa ulaşsınlar, hiçbir bağlantı kopukluğu hissetmezler. Geçtiğimiz yaz bir havayolundan bilet aldığımı hatırlıyorum. Tercihim genellikle yaptığım gibi biletleri çevrimiçi satın almak.
Ancak, bugüne kadar bilinmeyen bir nedenden ötürü, "sistemleri" daha önce kullanılmamış bir krediyi yeni biletin maliyetine uygulamama izin vermiyordu. Daha önce kendi başıma kredi kullanmıştım ve hiçbir sorun yaşamamıştım. Hemen çevrimiçi sohbet işlevlerini bulmak için tıkladım, ancak e-posta seçeneğinin yanı sıra bunun da devre dışı olduğunu gördüm. Sinir bozucu. Sonuç olarak.
söz konusu havayolunu aramak zorunda kaldım
-