Google Grants Guide: Nā hoʻolaha Google no kāu hui waiwai ʻole (NGO)

Unlocking the Potential of Data at Australia Data Forum
Post Reply
tonmoyt01

Google Grants Guide: Nā hoʻolaha Google no kāu hui waiwai ʻole (NGO)

Post by tonmoyt01 »

Ma kēia alakaʻi e ʻike ʻoe i nā mea āpau e pono ai ʻoe e ʻike e pili ana iā Google Grant (ka Google Ads initiative) no nā hui ʻoihana ʻole. E aʻo mākou iā ʻoe pehea e hoʻokele ai i kāu mau alakaʻi hoʻolaha; nā ʻanuʻu e pono ai ʻoe e hahai e pili i ka papahana a ʻoi aku ka nui.

He aha ka Google Ad Grants?
Hāʻawi ka Google Ad Grant Program i kāu hoʻolaha hoʻolaha; Eia kekahi, hāʻawi ia iā ʻoe i ka uku mahina o 10 tausani kālā e hoʻolaha i nā hoʻolaha o kāu mau misionari a me nā hana ma Google Ads. No ke komo ʻana, pono ʻoe e hele i kahi kaʻina noi, a no ka mālama ʻana i kāu hāʻawi kālā ʻole, pono ʻoe e hahai i nā kikoʻī o ka papahana.

No laila, inā ʻoe e hana ma kahi ʻoihana waiwai ʻole, makemake kēia iā ʻoe. Ma mua o ka noi ʻana, e nānā inā kūpono kāu ʻaoʻao.

No ke koho ʻia ʻana no ka Google Grant, pono kāu hui e mālama i kēia mau mea:

Pono ʻoe e hoʻomau i kāu kūlana aloha a hōʻoia ʻia. No ka laʻana, ma US e loaʻa iā ʻoe ke kūlana 501 (c) (3).
Pono ʻo Google Grant e ʻae ʻoe i kāna mau ʻōlelo e pili ana i kou loaʻa ʻana a me ka hoʻohana ʻana i nā haʻawina hāʻawi.
Pono kāu pūnaewele e hana a pono e hōʻike i ka ʻike pili e pili ana i kāu hui.
ʻAʻole kākoʻo ʻo Google Grant i kēia mau hui:

Nā hui aupuni a me nā hui.
Nā halemai a me nā kino lapaʻau.
Nā kula, nā mālama kula, nā kula hoʻonaʻauao a me nā kulanui (koe naʻe nā hui philanthropic o nā hui hoʻonaʻauao).
He aha ka Google Grants? E ʻike pehea e kōkua ai ʻo Adwords i nā NGOPehea e noho pono ai no kāu Google Ad Grant

Ke hoʻokō nei ʻoe i ke kūpono no ka Google Grant, ʻo ka paʻakikī ka mālama ʻana i ka hāʻawi.

Pehea ʻoe e hana ai?

Pono ʻoe e hoʻopili i nā hoʻolaha a pau ma Google Ads i kāu URL no ka waiwai ʻole i ʻae ʻia ma ke kaʻina noi.
E noho ikaika ma ka papa hoʻokele Google Ads: E ʻeʻe i kāu moʻokāki i kēlā me kēia mahina (inā he mea hoʻolaha hoʻolaha ʻole ʻoe a loaʻa iā ʻoe kahi hāʻawi Google akā ʻaʻole e kau inoa mau i Google Ads, e laka ʻia kāu moʻokāki me ka ʻole o ka hoʻolaha).
Pono e hōʻike ʻia ka misionari o kāu hui i nā hoʻolaha i hoʻolaha ʻia. Hiki iā ʻoe ke hoʻolaha i ke kūʻai aku ʻana i nā huahana inā lōʻihi ka loaʻa ʻana o ke kālā i kahi kumu.
ʻAʻole pono kāu hoʻolaha e hoʻouna i nā mea hoʻohana i nā pūnaewele ʻē aʻe.
ʻAʻole hiki i kāu mau hoʻolaha ke hāʻawi i nā moraki, kāleka hōʻaiʻē a ikepili telemarketing i ʻole nā ​​huahana kālā ʻē aʻe. ʻAʻole ʻae ʻia nā haʻawina ma ke ʻano o nā waiwai, e like me nā kaʻa, nā waʻa a me nā waiwai, ʻaʻole hoʻi nā huaʻōlelo e pili ana i kēia mau hana.
ʻAʻole ʻoe e hōʻike i nā hoʻolaha Google Adsense a me nā loulou hoʻolaha pili.
Hoʻomaopopo ʻo Google iā ʻoe no ka uhaki ʻana i kāna mau lula e hoʻoneʻe ʻia kāu mea waiwai ʻole mai kāna papahana hāʻawi. Eia hou, hōʻike ia hiki iā lākou ke hoʻololi a hoʻohui i kā lākou mau alakaʻi i kēlā me kēia manawa.

Image

Nā kikoʻī o ka polokalamu Google Grant
Ke holomua nei ʻoe i nā pae mua, me ka ʻike i kāu mea hiki a hiki ʻole ke hana, ua mākaukau ʻoe e aʻo e pili ana i nā koho kūʻai aku a Google Ads e hāʻawi iā ʻoe no kāu hui ʻoihana ʻole.

Ma ke ʻano he pōmaikaʻi o Google Grant, loaʻa iā ʻoe ka pōmaikaʻi o ka hoʻolaha ʻana i kāu mau hoʻolaha no ka manuahi ma Google Ads. Ma ke ʻano he mea kōkua, pono ʻoe e hana i kāu moʻokāki Google Ads e like me nā mea hoʻolaha i uku ʻia. ʻO ia, e loaʻa iā ʻoe ka mana ma luna o kāu moʻokāki hoʻolaha, me ka ʻole o Google e hoʻokele iā ʻoe.

Eia nō naʻe, aia kekahi mau palena…

1). Pono e kau ʻia kāu kālā i kēlā me kēia lā ma US$329 (US$10,000 i kēlā me kēia mahina).

2). ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā huaʻōlelo ma ke ʻano "charge per click" no ka ʻoi aku ma mua o $2.00.

3). Hiki ke ʻike ʻia kāu mau hoʻolaha ma Google.com wale nō: ʻAʻole ʻae ʻia ka hoʻohana ʻana i nā hoa Huli, a no ka mea hiki ke hōʻike ʻia ma Google.com ma ke ʻano kikokikona, ʻaʻole lākou e ʻae ʻia e hōʻike ʻia ma ka Pūnaewele Hōʻike.

No laila, me kēia mau kaohi ʻana, ʻoi aku ka paʻakikī o ka mālama ʻana i kahi moʻokāki uku-kaomi.

ʻO ka mea nui loa e pili ana i Google Grants ke kālā; Inā ʻaʻole ʻoe e hoʻohana, e nalowale ana ʻoe. Paʻakikī paha ʻoe i ka ʻimi ʻana i kahi ala e hoʻolilo ai i 10 tausani kālā i kēlā me kēia mahina akā, mai hopohopo, eia mākou e hāʻawi iā ʻoe i kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo e hoʻomaikaʻi i kēia mau kumuwaiwai:

Pehea e hiki ai i nā mea waiwai ʻole ke hoʻohana iā Google Adwords - Rise Up Strategies

Hua'ōlelo maikaʻi ʻole
Mai hana nui me nā huaʻōlelo maikaʻi ʻole. E hoʻomanaʻo pono ʻoe e hoʻolilo i kēlā kālā. ʻOiaʻiʻo, makemake ʻoe e ālai i ka hele ʻana i kāu pūnaewele, akā pono ʻoe e noʻonoʻo e pili ana i ka "hoʻihoʻi i ka hoʻopukapuka" a me ka "hoʻihoʻi i ka hoʻolilo hoʻolaha," e like me kāu e hana ai no kahi pūnaewele ʻē aʻe āu i hoʻolilo kālā ai ʻeke.

E hoʻonoho i nā huaʻōlelo maikaʻi ʻole no nā kaʻa pili pono ʻole; No ka laʻana, inā ʻoe e ʻimi nei i nā haʻawina mea kani a loaʻa iā ʻoe nā hoʻolaha no "flutes," e ālai i ka huaʻōlelo "champagne." Pēlā nō, e ʻike i nā nīnau i loaʻa i kāu pūnaewele, ʻaʻole wale i ka ʻike i nā huaʻōlelo e hoʻāla nei i nā hoʻolaha, akā e nānā i ke kaʻa.

Ma ke ʻano he ʻimi kālā ʻole, hiki iā ʻoe ke hoʻokomo i nā huaʻōlelo e noi ana i nā mea manawaleʻa, e hoʻomaopopo i nā poʻe e pili ana i kāu mau lawelawe, a noi i nā haʻawina kālā ʻole. Hoʻomaopopo ʻia ke kumu a me ka pahuhopu o kahi hoʻolaha e hōʻiliʻili i nā hāʻawi kālā akā pono ʻoe e ʻimi i nā huaʻōlelo hou aʻe e hoʻonui ai i ke kaʻa a hiki ke hoʻolilo i ke kālā. Ma ke ana ʻole ʻana i kāu "hoʻihoʻi i ka hoʻopukapuka" me ke koʻikoʻi, hiki iā ʻoe ke hoʻokō. E hoʻomanaʻo, manuahi ka hoʻolilo hoʻolaha!

Nā huaʻōlelo i koho ʻia
Ke koho ʻoe i nā huaʻōlelo e koho ana ʻoe i nā huaʻōlelo kūpono a pili . ʻIke mākou e hopohopo ʻoe, ʻaʻole wale no ka hoʻolilo kālā, akā no ka hoʻokūkū. He mea paʻakikī ke hoʻokūkū ma nā huaʻōlelo i loaʻa ke kumu kūʻai ma ke kaomi ʻana o 6 mau kālā inā ʻo ka nui loa āu e hiki ai ke hoʻopukapuka he 2. Eia naʻe, hiki iā ʻoe ke noʻonoʻo, hoʻohana i nā huaʻōlelo lōʻihi a uhai iki i nā lula e ʻike i nā mea hoʻohana hoihoi. Hiki iā ʻoe ke ʻimi i nā huaʻōlelo ʻē aʻe e pili ana i kāu ʻoihana, e kōkua kēia iā ʻoe e huki hou aku. (E noʻonoʻo e pili ana i ka laʻana ma luna; ma kahi o ka ʻimi ʻana i nā haʻawina kālā, e kamaʻilio e pili ana i nā manawa manawaleʻa.)

Nā ʻano o nā huaʻōlelo like
E hōʻoia ʻaʻole ʻoe e kaupalena i kāu mau ʻano pāʻani. Eia hou, pono ʻoe e hoʻolilo i ke kālā akā hoʻomaikaʻi mau i kāu hui. E loaʻa iā ʻoe nā manaʻo he nui a me nā kaomi like ʻole nā ​​ʻano pāʻani ākea. E ʻae kēia iā ʻoe e wehe i nā hulina hou aʻe. No ka laʻana, inā ʻimi wale kāu hui e loaʻa i nā hāʻawi kālā ma o kāna mau hoʻolaha ma Google Ads, ʻoi aku ka nui o ka loaʻa ʻana o nā kaʻa mai nā poʻe e pono ai kāu kōkua. He ino anei keia? ʻAʻole, ʻaʻole paha ʻo ia kāu mea e ʻimi ai akā e ʻike iā ia he ala e hoʻolaha ai i ka ʻōlelo e pili ana i kāu hui.

Hiki iā ʻoe ke ʻimi i nā huaʻōlelo i hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kahi huaʻōlelo e hoʻohua ai i nā pāʻani ʻoi aku ka maikaʻi. E hoʻohana iā lākou, akā e hōʻoia i ka hoʻokūkū a e ʻae i ke kumukūʻai kiʻekiʻe ma ke kaomi o $2.

ʻAʻole haʻalele ʻia nā hana maikaʻi loa
ʻO ka hana pū ʻana me nā mea kūʻai aku me ka hoʻohana ʻana iā Google Grants he mea hoihoi no ka mea pono ʻoe e lawe i kahi ala ʻokoʻa loa i ka mālama ʻana i kāu moʻokāki, ke hoʻohālikelike ʻia me ka kūʻai ʻana i ka ʻoihana kuʻuna. Ua kamaʻilio nui mākou e pili ana i ke koʻikoʻi o ka hoʻolilo kālā akā, e akahele; Aia nā hihia o nā mea kūʻai aku i pono e ʻoki. E naʻauao a loaʻa kahi hoʻolālā paʻa no ka mālama ʻana i kāu moʻokāki. E hoʻomanaʻo mau i nā hana maikaʻi loa i ka uku pākēneka i ka wā e hoʻonohonoho ai i kāu hoʻolaha.
Post Reply