Можливо, вам це здається брехнею, але ви не знаєте, скільки поштових кампаній, з якими я стикався, у яких мені доводилося визначити відправника.
Це здається логічним, але, як і в реальному житті, ви повинні вказати, хто ви є на початку бюлетеня.
Це не обов’язково виділятися чи виділятися, просто бути присутнім як інформативний акт, щоб знайти одержувача, як у прикладі, який ми бачимо нижче.
Отримання інформації, яка мене цікавить, — це те, що я дуже позитивно ціную від компанії
Користувач дуже позитивно оцінює отримання маркетингових кампаній електронною поштою, адаптованих до його смаків та інтересів.
Якщо користувач підписується на вашу розсилку, Купуйте дані телемаркетингу щоб отримувати інформацію про новини про кримінальні романи, і отримує кампанію про новини про любовні романи, він, ймовірно, подумає про це, перш ніж відкрити наступне повідомлення.
Найкраще, щоб ваші передплатники заповнили просту форму, в якій вказали свої інтереси та захоплення.
Таким чином ви можете створювати списки контактів і надсилати інформаційні бюлетені, адаптовані до ваших користувачів.
Якщо користувач помітить, що ви надсилаєте все всім, він відчує, що компанія не дбає про нього, і відображення такого недбалого ставлення створює поганий імідж.
У той же час, створення списків контактів полегшить ваші майбутні відправлення, вам просто потрібно позначити відповідний список і натиснути кнопку відправити.
Якщо мені щось подобається, я ділюся цим зі знайомими
Якість - найкраща реклама.
Ця фраза не перестає звучати у вашій голові, поки ви створюєте кампанію, ніби це пісня літа.
Якщо ви створюєте цікавий, допитливий, інформативний, цінний і строгий вміст, він, швидше за все, буде поширений сам по собі, без необхідності повідомляти своїм користувачам.
Тож не будьте дурнями та сприяйте цій можливості обміну
-